Contact Sediu

Adresa: Bocșa, Str. Carpați, nr. 3,

Caraș-Severin România

Telefon : +40 (0)255 / 551 056 

E-mail: office@plastlasgo.ro

SERVICIILE NOASTRE

Transport și montaj

Plast-Lasgo este specializat în transportul industrial de ferestre, uşi şi accesorii. Pentru clienţii noştri direcţi livrăm cu maşini proprii.  

Datorită poziţiei favorabile pentru transport din vestul României, aproape de graniţa cu Ungaria, suntem în decursul a câtorva ore în Viena, în ziua lucrătoare următoare în Europa Centrală. Conform acordului cu destinatarul se efectuează descărcarea şi montajul în locaţia ţintă.

Tehnica noastră: utilaje pentru ridicarea ferestrelor

Plast-Lasgo dispune de aparate profesionale de montaj pentru ferestre. Utilajele speciale, precum mini-macaraua pe şine în combinaţie cu instrumentele pentru montajul ferestrelor, ne fac posibilă îndeplinirea tuturor sarcinilor. Tehnica staţionară de ridicare- lifturi pentru greutăţi mari - şi instrumentele de montaj sunt mijloace auxiliare fără de care nu se poate executa o lucrare de amploare.

Recomandarea noastră: montajul ferestrelor RAL

O fereastră bine montată trebuie să fie întotdeauna montată mai dens pe interior (difuziune etanşă) decât pe exterior (difuziune deschisă). Montajul (etanş) conform RAL este de mulţi ani standardul tehnicii şi se execută în mod obligatoriu de către firmele de specialitate.

Pentru partenerii noştri de distribuţie şi montaj punem la dispoziţie opţiuni de transport în funcţie de nevoi. În cazul comenzilor mari care aduc cu sine situaţii dificile la montaj suntem întotdeauna pregătiţi să ajutăm cu specialişti proprii.