Contact Sediu

Adresa: Bocșa, Str. Carpați, nr. 3,

Caraș-Severin România

Telefon : +40 (0)255 / 551 056 

E-mail: office@plastlasgo.ro

SERVICIILE NOASTRE

Garanție și service

Plast-Lasgo – expertul dvs. în ferestre şi uşi!

Produsele noastre se livrează cu 5 ani garanţie emisă din data livrării şi/sau data montajului.

Totuşi,  este recomandat ca, din când în când, ferestrelor sa le fie efectuată revizia și reglajele, etanşările. Utilizaţi în acest scop departamentul nostru de service: stabiliți o programare și specialiștii noştri vor veni direct la dumneavoastră acasă! Stabiliţi o programare şi noi ne ocupăm în mod profesionist de reglarea şi etanşarea ferestrelor şi uşilor dvs.

Calitatea noastră convinge: Past-Lasgo vă oferă posibilitatea de a încheia o prelungire a garanţiei de până la 10 ani. Contractul de garanţie trebuie să fie încheiat cel târziu o lună după montaj şi este valabil până la expirarea celui de al 10-lea an.

Calitatea noastră convinge: Past-Lasgo vă oferă o garanție de 5 ani. Clienţii noştri vor obţine un certificat de garanţie care descrie durata şi serviciile îndeplinite de noi:  
- la cerința dvs. oferim, o dată pe an, o revizie gratuită şi reglarea tâmplăriei
- garanţia pieselor de schimb până la expirarea prelungirii garanţiei  
- ferestre, uşi, accesorii şi montaj gratuit, în cazul în care s-a strecurat cumva o defecţiune de material in produsul final

Se exclud de la garanţie / prelungirea garanţiei acele produse care au fost livrate de către societatea  Plast-Lasgo, dar care au fost deteriorate prin influenţa unor terţi.

Plast-Lasgo este partenerul dvs. pe viaţă de ferestre şi uşi – puneţi-ne la încercare!

 

Services