Contact Sediu

Adresa: Bocșa, Str. Carpați, nr. 3,

Caraș-Severin România

Telefon : +40 (0)255 / 551 056 

E-mail: office@plastlasgo.ro

SERVICIILE NOASTRE

Vânzări

Colegii noştri de la departamentul de distribuţie vă stau întotdeauna la dispoziţie! Plast-Lasgo întreprinde multe măsuri de marketing şi distribuţie pentru a câştiga şi păstra clienţi:
-          distribuţie directă
-          cooperare cu parteneri
-          distribuţie prin magazine/filiale
-          evenimente
-          distribuţie online
-          hotline-uri pentru preluarea comenzilor
-          evenimente
-          sondaje de opinie
-          reclame
-          recomandări de la clienţi deja câştigaţi

Vânzare directă

Cel mai de succes mod de a câştiga clienţi noi este discuţia directă cu clientul – deci, distribuţia directă. Numai printr-un astfel de demers putem afla dorinţele şi necesităţile clienţilor şi putem reacţiona la acestea.

Cooperarea cu parteneri

Pentru a fi aproape de clienţi, în special în cadrul afacerilor internaţionale, Plast-Lasgo pune accent pe o colaborare de încredere cu parteneri verificaţi şi aprobaţi de către noi. Astfel, reuşim să acoperim o arie geografică care ajunge până în Germania, Belgia, Italia şi Elveţia.  Produsele Plast-Lasgo se vând în cursul globalizării vieţii noastre zilnice până în Canada.  Acest lucru aduce dovada calităţii extraordinare a produselor noastre, o logistică impecabilă şi un service la faţa locului / concept de garanţie pentru client excelent, acoperite de partenerii noştri locali.

Distribuţia prin magazine/filiale

Plast-Lasgo a decis în anul 2012, după înființare, să deschidă un SRL propriu în Austria. Având ca scop principal îndeplinirea dorințelor clienților cât mai repede și cât mai bine, s-a dorit construirea unei comunicări fără niciun fel de bariere. Plast-Lasgo câștigă și păstrează încrederea clienților săi. Plast-Lasgo este un partener pe viată.

Colegii de distribuţie Plast-Lasgo vorbesc următoarele limbi:

- germană

- engleză

- italiană

- franceză

- română

 

Contactaţi-ne şi acordaţi-ne şansa de a vă convinge cu privire la produsele şi serviciile noastre.

Services