Contact Sediu

Adresa: Bocșa, Str. Carpați, nr. 3,

Caraș-Severin România

Telefon : +40 (0)255 / 551 056 

E-mail: office@plastlasgo.ro

Tâmplărie PVC

ProductsProductsProductsProductsProductsProductsProductsProductsProductsProductsProductsProductsProductsProductsProductsProductsProductsProductsProductsProductsProducts

Uşi şi ferestre

Arta plasticului

Calităţi deosebite de izolare termică şi fonică, durabilitate mare, design variabil şi raport calitate preţ corect, acestea sunt aspectele principale ale sistemelor de ferestre - PVC.

În cadrul procesului de producţiei se folosesc doar materiale de cea mai înaltă calitate a unor producători germani şi austrieci: profile de PVC Trocal ®, feronerie Roto ®,  placare cu aluminiu Trocal AluClip ®, folie colorată Renolit.

Mai mult
Products

Trocal 88 Md

Sistemul TROCAL 88 MD

Viitorul este aici - ferestre mari, design elegant, izolație fonică și termică ridicată și siguranță excepțională - fereastra de inovare TROCAL 88 MD îndeplinește toate cerințele actuale și viitoare. Datorită modularității și tehnologiilor sale de upgrade, acest sistem de ferestre din plastic cu o adâncime totală de 88 mm oferă economie maximă și individualitate. Datorită construcției extrem de stabile în interiorul profilelor de ferestre din plastic, puteți folosi geamurile triple până la o grosime maximă a geamului de 56 mm. Acest lucru are ca rezultat valori excelente de izolare fonică. Pot fi realizate configurații individuale în funcție de dorințele dumneavoastră personale.

Avantaje:

- Adâncimea de construcție de 88 mm pentru utilizarea în construcții noi și renovări.

- Confera o izolatie termica si fonica sporita , prin intermediul
   celei de-a treia garnituri de etansare existenta.

- O gama variata de culori din paletarul de culori
   existente - la cerere.

- Îmbunătățește și mai mult proprietățile termice și acustice ale ferestrei.

Mai mult