Contact Sediu

Adresa: Bocșa, Str. Carpați, nr. 3,

Caraș-Severin România

Telefon : +40 (0)255 / 551 056 

E-mail: office@plastlasgo.ro

DESPRE NOI

Despre noi

Înființată în anul 2002, Plast-Lasgo produce tâmplărie PVC și Aluminiu, uși, ferestre, glisante cu ridicare, plase de insecte, geam termopan, înfoliere profile precum și vitralii aplicate.

Misiunea noastră: Să oferim clienților și partenerilor produse din cea mai bună clasă!

Produsele Plast-Lasgo pot fi executate într-o varietate de forme personalizate. Astfel, indiferent de design-ul pentru care optați, noi avem nenumărate opțiuni.

Viziunea noastră: Prin investițiile continue în tehnologie pe care le facem, vom asigura clienților și partenerilor produse și servicii de ultimă oră.

Având o echipă formată numai din profesioniști, vom găsi întotdeauna calea perfectă de a crea soluții pentru casa dumneavoastră. Plast-Lasgo va fi întotdeauna cel mai bun partener. Personalul extrem de calificat, calitatea produselor noastre și capacitatea noastră de a produce, a făcut ca Plast-Lasgo să devină unul dintre cei mai importanți întreprinzători din vestul României.

Ca și producători, deținem o fabrică la cel mai înalt nivel de tehnologizare din România, întinsă pe un areal de peste 40.000 metri pătrați.

Fabrica este una modernă, cu 3 linii de producție, dotată cu utilaje performante complet automatizate, producând sisteme de uși și ferestre PVC și Aluminiu, având marcajul CE de conformitate și calitate. De asemenea, societatea deține certificările ISO, în conformitate cu standardele Europene.

Orice potențial client poate sa viziteze spațiile noastre de producție și să constate, nivelul de dotare, calitatea materiilor prime, modul în care se respectă toate criteriile prin care este realizată o tâmplărie modernă potrivit normativelor și standardelor de calitate europene.

Cu un portofoliu de sute de mii de lucrari efectuate, suntem în plină dezvoltare și ascensiune, căutand mereu soluții inovatoare pentru clienții noștri. Investim în mod constant în îmbunatatirea infrastructurii proprii, precum și în cercetarea industriei de profil, aplicând cele mai înalte standarde de calitate și cea mai nouă tehnologie astfel încat clienții să beneficieze de cele mai bune produse, la cel mai bun preț.

Oferim clienților noștri libertatea opțiunilor și simplitatea colaborării cu noi. Paleta de produse pe care o oferim este vastă și concisă. Fiecare persoană va găsi oferta propice necesarului său, garantat. Contactați Plast-Lasgo pentru cele mai bune produse și servicii!

Despre noi (prezentare pdf)

 

About us